www.cserepkalyhak-mobilcserepkalyhak.hu/

 

Hordozható kandalló kézműves csempéből

A régi idők csempéjéből és az akciós csempékből készült kályhák is bármelyik régi idők csempéjéből illetve akciós csempéből elkészítjük!

Kandallók hordozható kivitelben. Szépek és gazdaságosak. Hőtárolosak. Látvány, szépség és takarékosság egy kandallóban. Kézműves csempéből készülnek. Hagyományos mobil cserépkályhák széles választékát is kínáljuk. Csempe tetővel csak a helyszínen készíthető el a kandalló. Öntvény tetővel tudjuk készen szállítani. A csempetetős házon belül mobil. Kiváló ár-érték arány! Hordozható kandallók 196.000,-Ft-tól, cserépkályhák 135.000,-Ft-tól

GAZDASÁGOSAK és HŐTÁROLOSAK!
Magyar munka,(
nem tőlünk keletre rakták össze)
hagyományosan járatokkal ellátott technológiaval
és korszerű anyagokkal készülnek !

 

Országszerte és külföldön egyaránt kínáljuk a minőségi, egyedi, szép cserépkályháinkat a legjobb áron. Jó ár és a kiváló teljesítmény jellemzi a hagyományos cserépkályha, rusztikus cserépkályha, antik cserépkályha, népi cserépkályha minden általunk tervezett darabját. Tervezés során figyelembe vesszük a lehetőségeket az építőanyag szempontjából is. A cserépkályha képek mind egy-egy megvalósult kályhát mutatnak be. A cserépkályha tervezés igény szerint történik. Cserépkályha építés modern csempékből és hagyományos cserépkályhacserép felhasználásával is lehetséges!
A cserépkályha vásárlás minden fázisában türelmesen, szaktanácsokkal segítjük a legjobb megoldás megtalálásában. Cserépkályha ajtók, cserépkályha csempék, cserépkályha cserepek és egyéb cserépkályha alkatrészek külön is kaphatóak.
Ha komplett cserépkályhát /anyagokra vonatkozóan/ vagy hordozható cserépkályhát vásárol.
Komárom-Esztergom megyében akkor díjtalanul kiszállítjuk.

 

10 kw-os
296.000,-Ft

Hordozható kandalló csempe tetővel